Uvjeti korištenja

Gromela Centar nastoji informacije na ovim stranicama održavati točnim i potpunim, ali ne preuzima odgovornost za iste.
Gromela Centar ne snosi odgovornost za eventualnu štetu nastalu preuzimanjem datoteka s ovog mrežnog sjedišta ili s internetskih stranica do kojih čitatelji dođu putem poveznica s ovog mrežnog sjedišta.
Gromela Centar zadržava pravo izmjene sadržaja mrežnih stranica i uvjeta korištenja bez prethodne najave, u bilo kojem trenutku.

 

Politika privatnosti

MAIL : podrska@gromelacentar.hr

Voditelj obrade osobnih podataka: Gromela centar d.o.o.,Kašinska 9,10 360 Sesvete

Primjena Politike privatnosti: na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo, izravno ili putem svojih partnera. Ova politika se ne primjenjuje na anonimne podatke (tj. podatke koji se ne mogu povezati s određenom fizičkom osobom).

www.gromelacentar.hr je registrirana domena tvrtke Gromela centar d.o.o.

Značenje pojmova:

osobni podaci – svi podaci koji se odnose na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi (“ispitanik”);

obrada podataka – svaki postupak ili skup postupaka koji se obavljaju na osobnim podacima ili na skupovima osobnih podataka

Zakonska osnova – zakoni koji reguliraju prikupljanje i obradu osobnih podataka su:

Zakon o zaštiti osobnih podataka

Uredba (EU) 2016/679 o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka – EU GDPR

Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka

Nadzorno tijelo u Republici Hrvatskoj: Agencija za zaštitu osobnih podataka

Zahtjeve možete slati na podrska@gromelacentar.hr za:

Brisanje osobnih podataka

Ispravak osobnih podataka

Izvlačenje osobnih podataka

Prenosivost osobnih podataka

KOLAČIĆI

Politika kolačića za Gromela centar d.o.o.

Što su kolačići

Kao što je uobičajena praksa da na gotovo svim profesionalnim web-lokacijama ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies), sitne datoteke koje su preuzete na vaše računalo, kako bi poboljšali vaše iskustvo. Ova stranica opisuje koje podatke prikupljaju, kako ih koristimo i zašto ponekad moramo pohraniti te kolačiće. Dijelit ćemo i kako možete spriječiti pohranjivanje ovih kolačića, ali to može smanjiti ili ‘probiti’ određene elemente funkcionalnosti web mjesta.

Koristimo kolačiće iz niže navedenih razloga. Nažalost, u većini slučajeva nema industrijskih standardnih opcija za onemogućavanje kolačića bez potpunog isključivanja funkcionalnosti i značajki koje dodaju na ovu stranicu. Preporučuje se da ostavite na svim kolačićima ako niste sigurni trebate li ih ili ne u slučaju da se koriste za pružanje usluge koju koristite.

Onemogućavanje kolačića

Možete spriječiti postavljanje kolačića prilagođavanjem postavki na vašem pregledniku. Imajte na umu da će onemogućivanje kolačića utjecati na funkcionalnost ove i mnogih drugih web lokacija koje posjetite. Onemogućavanje kolačića obično će rezultirati i onemogućavanjem određenih funkcionalnosti i značajki ove web stranice. Stoga se preporučuje da ne onemogućite kolačiće.

Kolačiće koje postavljamo

Kako bismo vam pružili sjajno iskustvo na ovoj web stranici, pružamo funkciju za podešavanje vaših preferencija za način na koji ova web stranica funkcionira kada je koristite. Da bismo zapamtili vaše postavke, trebamo postaviti kolačiće tako da se ove informacije mogu pozvati kad god interakcija sa nekom stranicom utječe na vaše postavke.

Kolačići treće strane

U nekim posebnim slučajevima koristimo i kolačiće koje nam daju pouzdane treće strane. Sljedeći odjeljak detaljno opisuje koje treće strane kolačiće možete naići na ovom web mjestu.

Ova web lokacija koristi Google Maps i Google Analytics koji je jedno od najrasprostranjenijih i najpovjerljivijih rješenja analitike na webu za pomaganje u razumijevanju načina na koji koristite web mjesto i načina na koji možemo poboljšati vaše iskustvo. Ovi kolačići mogu pratiti stvari poput dugovanja na web stranici i stranicama koje posjećujete kako bismo nastavili stvarati privlačan sadržaj.

Više informacija o kolačićima Google Maps I Google Analytics potražite na službenoj stranici Google.

Analitika trećih strana koristi se za praćenje i mjerenje korištenja ove web stranice kako bismo mogli nastaviti s proizvodnjom zanimljivog sadržaja. Ovi kolačići mogu pratiti stvari poput dugovanja na web stranici ili stranicama koje posjetite što nam pomaže da shvatimo kako možemo poboljšati web mjesto za vas.

S vremena na vrijeme testiramo nove značajke i unosimo suptilne promjene u način na koji se web mjesto isporučuje. Kad još uvijek testiramo nove značajke, ovi se kolačići mogu koristiti za osiguravanje stalnog iskustva tijekom rada na web stranici, istovremeno osiguravajući da razumijemo koje optimizacije naši korisnici najviše cijene.

Na ovoj web stranici također koristimo dodatke za društvene mreže koji vam omogućuju povezivanje s našim društvenim mrežama na različite načine. Za njih rade sljedeće web stranice koje uključuju društvene mreže; Twitter postavljat će kolačiće putem naše web stranice koji se mogu koristiti za poboljšanje vašeg profila na njihovoj web stranici ili doprinijeti podacima koje posjeduju u različite svrhe navedene u njihovim pravilima o privatnosti.

Više informacija

Nadamo se da je to razjasnilo stvari za vas i kao što je prethodno spomenuto ako postoji nešto za što niste sigurni da li vam treba ili ne, obično je sigurnije ostaviti omogućene kolačiće u slučaju da djeluje na jednoj od značajki koje koristite na našoj web stranici. Međutim, ako još uvijek tražite dodatne informacije, možete nas kontaktirati na podrska@gromelacentar.hr